Hétvégi program: Utazás kiállítás

2017. március 01. - ne0dd

A hétvégén kerül megrendezésre a 2017-es évi Utazás kiállítás, Budapesten a Hungexpo területén. A nyarat a tengerparton töltötted az elmúlt 10 évben, és valami változatosságra vágysz? Nem tudod, hogy a sok lehetőség közül melyiket válaszd?
Ha még nem döntötted el, hogy idén hova szeretnél utazni, érdemes kinézned ide, ugyanis az eddigi évekez hasonlóan ezúttal is képviseltetni fogja magát a szakma színe-java, és akár neked is segíthet eldönteni merre utazz.

Ezúttal a kiállítás külföldi díszvendége Oroszország lesz, remélhetőleg sikerül az ottani hangulatból (és nem feltétlenül a hidegből) egy keveset a pavilonokban is bemutatni.russia-1199331_640.jpgRáadásul a magyar vasúttársaságok (MÁV és GySEV) idén is 50%-os menettérti jegyet biztosítanak a kiállításra érkezőknek!

Úgyhogy hétvégén irány az Utazás!

A bejegyzés trackback címe:

https://returjegy.blog.hu/api/trackback/id/tr2712305357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása